Windows Live   Outlook   Het is


 

Film Nieuws

 • 'Murder on the Orient Express' krijgt sequel: 'Death on the Nile'

  Het laatste filmnieuws! - FILMTOTAAL Nov 21, 2017 | 11:36 am

  'Murder on the Orient Express' krijgt sequel: 'Death on the Nile'

  De snor komt terug! Er komt een vervolg op Kenneth Branaghs Murder on the Orient Express, zijn nieuwe bewerking van het klassieke boek van Agatha Christie: Death on the Nile. Branagh keert terug als regisseur en in de hoofdrol als de Belgische detective Hercule Poirot. Michael Green schrijft wederom het script.

  Murder on the Orient Express koste 55 miljoen dollar en heeft inmiddels al bijna 150 miljoen opgebracht. Net zoalsMurder on the Orient Express al eens in de jaren zeventig (1974) was verfilmd met een sterrencast, is dat ook het geval met Death on the Nile, dat in 1978 door John Guillermin werd verfilmd.

  Hier de synopsis van het boek, van Harper Collins:

  Geliefde detective Hercule Poirot gaat per boot op reis naar Egypte. De rust van een cruise over de Nijl wordt verstoord door de ontdekking dat Linnet Ridgeway door het hoofd geschoten is. Ze was jong, stijlvol en mooi. Een jonge vrouw die alles had, totdat ze haar leven verloor. Poirot moet meteen denken aan een uitspraak die hij eerder van een passagier hoorde: ''Ik zou graag mijn lieve kleine pistool tegen haar hoofd drukken en gewoon de trekker overhalen.''. Maar in deze exotische omgeving is niets ooit wat het lijkt.

  Read more...
 • Poster 'Dracula' (1931) verkocht voor meer dan half miljoen dollar

  Het laatste filmnieuws! - FILMTOTAAL Nov 21, 2017 | 11:00 am

  Poster 'Dracula' (1931) verkocht voor meer dan half miljoen dollar

  De poster van Tod Brownings Dracula is nu de meest waardevolle filmposter die ooit bij een veiling verkocht is. De iconische horrorfilm kwam in 1931 uit en was losjes gebaseerd op het gelijknamige boek van Bram Stoker. Acteur Bela Lugosi speelde hierin de rol van Graaf Dracula en schittert op de poster.

  Een van de weinige overgebleven originele posters die ook nog in goede staat verkeren is afgelopen zaterdag verkocht door Heritage Auctions. Er werd maar liefst 525.800 dollar, ofwel 448.004 euro, voor neergeteld. Hieronder kan je een digitale versie van de poster van Dracula bekijken.De poster van Dracula is daarmeede meest waardevolle poster die tijdens een veiling verkocht is. Er zijn wel eens hogere bedragen voor een filmposter over de toonbank gegaan. Er ging is nooit meer betaald dan voor de internationale poster voor Fritz Langs Metropolis uit 1927. Die poster werd in 2005 verkocht door een kunstgalerij voor 690.000 dollar, ofwel 587.909 euro.

  Read more...
 • Harrison Ford helpt vrouw na heftig ongeluk

  Het laatste filmnieuws! - FILMTOTAAL Nov 21, 2017 | 10:40 am

  Harrison Ford helpt vrouw na heftig ongeluk

  Harrison Ford heeft al heel wat mensen gered in al zijn films; de wereldberoemde acteur speelt namelijk al tientallen jaren langallerlei heldhaftige rollen, maar nu heeft de 75-jarige acteur bewezen dat hij ook in het echte leven nog de held kan 'uithangen'. Hij hielp namelijk een vrouw die haar auto van de snelweg afreed.

  Volgens een paar getuigen reed Ford achter de auto van de vrouw toen zij de controle over de wagen verloor en in de berm belandde. Ford stopte meteen en snelde de vrouw te hulp; zo hielp hij de vrouw uit de wagen en bleef hij bij haar tot het momentwaarop een ambulance arriveerde. Ook stopten een paar andere automobilisten; al is het wel de vraag of ze voornamelijk stopten om te kijken of ze konden helpen of om een selfie te maken met Han Solo...

  Gelukkig gaat het goed met de vrouw en heeft ze geen ernstige verwondingen opgelopen. Ford werd meteen geprezen op Twitter en kreeg de nodige berichtjes van zijn fans. Ergens in 2020 zal hij weer opnieuw de held mogen spelen op het grote scherm, wanneer hij terugkeert voor een nieuwe Indiana Jones film.


  Meer entertainmentnieuws

  Read more...
 • Alexandra Shipp tekent voor 'Shaft'

  Het laatste filmnieuws! - FILMTOTAAL Nov 21, 2017 | 10:22 am

  Alexandra Shipp tekent voor 'Shaft'

  Deadline meldt dat actrice Alexandra Shipp zich bij de cast van Shaft zal voegen. Daarmee bestaat de cast van de Netflix-film onder meer uit Samuel L. Jackson, Richard Roundtree en Jesse T. Usher. Eerst komt de film overigens uit in de Verenigde Staten, waar New Line Cinema verantwoordelijk is voor de distributie.

  Jesse T. Usher speelt in de film de rol van de vervreemde zoon van de detective die het gevaar vol enthousiasme tegemoet treedt. Als FBI-agent en cyberexpert moeten de jonge en oude Shafts samenwerken om een misdrijf op te lossen. Tegelijk zijn ze het natuurlijk allesbehalve eens met elkaar en is de samenwerking ingewikkeld.

  Leuk is dat Jackson de rol van Shaft weer speelt, die hij in het jaar 2000 al speelde. En de oorspronkelijke Shaft, Richard Roundtree, keert terug als oom Shaft. Daarmee is de film van regisseur Tim Story (Fantastic Four, Ride Along) in elk geval een hommage aan de franchise.

  Een releasedatum is nog niet geprikt.

  Read more...
 • Fox voerde ook gesprekken met Universal en Sony

  Het laatste filmnieuws! - FILMTOTAAL Nov 21, 2017 | 09:41 am

  Fox voerde ook gesprekken met Universal en Sony

  Een paar weken geleden hoorden we dat Disney gesprekken had gevoerd over een eventuele overname van Fox. Die gesprekken strandden uiteindelijk, maar uit een nieuw verhaal blijkt dat Comcast (waar Universal onderdeel van uit maakt) en Sony ook gesprekken hebben gevoerd.

  The Wall Street Journal schrijft dat de gesprekken informeel gevoerd zijn. Er is dus geen overnamebod gedaan, maar er hebben wel verkennende gesprekken plaatsgevonden. De gevolgen kunnen groot zijn. Stel dat Fox overgenomen wordt door een andere studio, betekent dat, dat er een grotere speler ontstaat en er nog minder filmstudio’s actief zijn.

  Tegelijk houdt het - en dat is voor fans mogelijk interessant - in dat er meer comicbook-crossovers kunnen ontstaan. Fox heeft de rechten op de X-Men en Sony bijvoorbeeld op Spider-Man. Die franchises kunnen dan wellicht samengevoegd worden. Tegelijk gaat het verhaal rond dat de Marvel-personages niet overdraagbaar zijn, maar bij verkoop terug gaan naar Marvel zelf.

  Het nieuws dat Fox ook met andere studio’s gesprekken gevoerd heeft, laat in elk geval duidelijk zien dat de studio serieus is. Wat dat betekent voor de filmindustrie is nog moeilijk te zeggen, maar het hoeft niet positief te zijn.

  Read more...
 • Batman komt voor in 'Flashpoint'

  Het laatste filmnieuws! - FILMTOTAAL Nov 21, 2017 | 09:04 am

  Batman komt voor in 'Flashpoint'

  Ondanks de tegenvallende opening van Justice League, werken DC Comics en Warner Bros. vrolijk door aan het DCEU. Zo spreekt Geoff Johns, het hoofd van DC Films, met Entertainment Weekly over de plannen met Flashpoint. De bedoeling is om ook Batman (Ben Affleck) daarin een rol te geven.

  De verhaallijn is al tweemaal verfilmd, in een animatiefilm en The CW’s The Flash. Volgens Johns zal de live-action film echter andere delen van het verhaal verkennen. "Er zitten elementen in waar we iets mee gaan doen, dat eerder niet mogelijk was," aldus Johns. "De schaalgrootte, en het Batman-verhaal dat er onderdeel van uit maakt."

  Welke Batman precies noemt Johns niet, wat interessant is. In Flashpoint wordt Thomas Wayne, de vader van Bruce, Batman. Het zou dus kunnen dat Affleck niet in deze film te zien zal zijn. Dat past ook, want de acteur is de afgelopen tijd expliciet over zijn twijfels rond de rol van Batman.

  In Flashpoint wordt Barry Allen (Ezra Miller) wakker in een alternatief universum. Aquaman (Jason Momoa) en Wonder Woman (Gal Gadot) voeren een wereldwijde dodelijke oorlog, Batman is nu Thomas Wayne en Superman (Henry Cavill) is gevangen door de Amerikaanse overheid. Het is uiteindelijk Thomas Wayne die hem helpt.

  Read more...
 • Laura Dern zorgt voor opschudding in 'Star Wars: The Last Jedi'

  Het laatste filmnieuws! - FILMTOTAAL Nov 21, 2017 | 08:21 am

  Laura Dern zorgt voor opschudding in 'Star Wars: The Last Jedi'

  Er is nog veel gehuld in mysterie rondom Star Wars: The Last Jedi (en dat is maar goed ook). We weten dat Luke Skywalker terugkeert en alle personages uit Star Wars: The Force Awakens (op één na tenminste), maar er worden ook weer nieuwe personages geïntroduceerd. Zoals Admiral Holdo, gespeeld door Laura Dern, en daar is nu meer over bekend gemaakt.

  In een interview met Entertainment Weekly gaven Laura Dern enOscar Isaac, die piloot Poe Dameron speelt, details over haar personage (in een editie waarbij zij samen op de cover staan).

  Isaac over de relatie tussen zijn personage en dat van Dern''Het is zeker toepasselijk dat ze ons samen hebben gezet, want er komt een hoop frictie en conflict tussen Poe en die relatie met Admiral Holdo, een persoon die – tenminste tijdelijk – de baas is over de Resistance.''

  En het gaat niet zo goed met die Resistance, ondanks het vernietigen van de Starkiller in de vorige film. Daar komt Holdo bij om de hoek kijken, aldus Dern: ''Zij komt bij de Resistance om de boel op te schudden.'' Dameron weet niet zo goed of hij haar kan vertrouwen, omdat ze er niet heel militair uitziet en een heel andere stijl van doen en praten heeft dan Leia Organa. Volgens Dern is dat nodig om dingen te veranderen: ''Soms heb je iemand nodig die ten tonele verschijnt om je nieuwe dingen te leren.''

  Haar uiterlijk met het roze haar schijnt daarbij een rol te spelen. Dern zelf noemt deze militaire glamour ''mooi subversief.

  Read more...
 • Regisseur vindt reden waarom 'Ghostbusters' reboot flopte

  Het laatste filmnieuws! - FILMTOTAAL Nov 21, 2017 | 07:43 am

  Regisseur vindt reden waarom 'Ghostbusters' reboot flopte

  Het had een start van een nieuwe franchise moeten worden, maar dat realiseerde Ghostbusters niet. De film flopte en regisseur Paul Feig kan een vervolg wel vergeten, ondanks dat hij blij is met het resultaat. Waarom de reboot niet slaagde? Feig denkt het te weten.

  De "vrouwelijke" Ghostbusters-reboot werd wisselend ontvangen en haalde een kleine 0 miljoen op aan de wereldwijde bioscoopkassa's, bij een budget van zo'n 4 miljoen. Volgens Feig pakte de score niet hoger uit doordat de film een "rechtszaak" werd.

  "Ik denk dat het ons een beetje belemmerd heeft doordat de film een soort van rechtszaak werd," aldus Feige tegenover Vulture. "Ik denk dat een deel van ons publiek daardoor waren van 'Wat is dit nou? We willen niet naar een rechtzaak. We willen gewoon een film zien'."

  "Het was een grote teleurstelling dat de film het niet beter deed, aangezien ik de film echt goed vind," voegde Feig toe. "Het is geen perfecte film. Geen van mijn films zijn perfect. Ik vond het gaaf wat we ermee deden. Het was enkel bedoeld om mensen te vermaken." Dat de film gevoelig lag bij de fans van de oude films blijkt Feig te snappen: "De tieners kijken er gewoon naar, zonder dat ze enige bagage meenemen."

  In de film van Sony Pictures namen Kristen Wiigs Erin Gilbert, Melissa McCarthy's Abby Yates, Kate McKinnons Jillian Holtzmann en Leslie Jones' Patty Tolan de plaats in van de vier bekende geestenjagers uit de films uit 1984 en 1989.

  Read more...
 • Christopher Eccleston geeft 'Thor: The Dark World' trap na

  Het laatste filmnieuws! - FILMTOTAAL Nov 21, 2017 | 07:02 am

  Christopher Eccleston geeft 'Thor: The Dark World' trap na

  Van de zeventien films die tot op heden verschenen in het Marvel Cinematic Universe werd Thor: The Dark World het matigst ontvangen door de filmcritici en ook bij de fans is de film niet enorm geliefd. Ook Christopher Eccleston blijkt met weinig plezier terug te kijken op de superheldenfilm.

  In The Dark World uit 2013 van regisseur Alan Taylor speelde Eccleston de rol van de slechterik Malekith. De Britse acteur bekende tegenover Graham Norton op BBC Radio 2 dat hij de film voor het geld heeft gedaan en dat Marvel Studios tegen hem heeft gelogen over zijn rol.

  "Niet mijn beste moment, dat mag gezegd worden," aldus Eccleston afgelopen weekend. Het blijkt dat hij vooraf niet wist dat hij tijdens de opnamedagen vele uren moest plaatsnemen in de make-upstoel. "De eerste paar dagen duurde het ongeveer 7 of 8 uur. Ik denk dat het op een zeker moment nog 6 en half uur was. Het was een dag werk voordat er iets gebeurde."

  Maar waarom accepteerde hij de rol dan? "Geld. En zo voelde het ook daadwerkelijk," aldus Eccleston tegenover Norton. "Marvel was niet eerlijk tegen mij. Ze hebben nooit aangegeven dat ik zolang met de make-up bezig zou zijn. Dus ja, dat was niet mijn beste moment."

  In het verleden gaf Eccleston aan dat hij zeer ontevreden was over het ontbreken van vele scènes over de achtergrond en motieven van zijn personage Malekith. Deze sneuvelden op de montagetafel.

  Bekijk de trailer/video

  Read more...
 • X-Men spin-off 'Gambit' vindt vrouwelijke lead

  Het laatste filmnieuws! - FILMTOTAAL Nov 21, 2017 | 06:21 am

  X-Men spin-off 'Gambit' vindt vrouwelijke lead

  Volgens Variety staat actrice Lizzy Caplan, bekend uit de serie Masters of Sex en de films Cloverfield en Now You See Me 2, op het punt om te tekenen voor een rol in Gambit, de onlangs voor 2019 aangekondigde X-Men spin-off van Pirates of the Caribbean-regisseur Gore Verbinski.

  Het is nog niet officieel bekend om welke rol het gaat in de film van 20th Century Fox. Het lijkt er echter op dat het gaat om het personage Bella Donna Boudreaux, de dochter van de leider van de New Orleans Assassins' Guild en de eerste liefde van Remy LeBeau, de rol van Channing Tatum en alter ego van de superheld Gambit. Bond-acteur Daniel Craig werd onlangs nog gelinkt aan de rol van de slechterik.

  Deze rol werd in een eerdere fase toebedeeld aan Lea Seydoux, maar na het vertrek van Doug Liman in 2015 of Rupert Wyatt in 2016 en forse uitstel lijkt zij vertrokken bij de superheldenfilm.

  Gambit werd onlangs aangekondigd voor 14 februari 2019.

  Read more...
 • New Regency sleept filmrechten van YA/horrorboek 'Devils Unto Dust' binnen

  Het laatste filmnieuws! - FILMTOTAAL Nov 21, 2017 | 05:41 am

  New Regency sleept filmrechten van YA/horrorboek 'Devils Unto Dust' binnen

  Het boek Devils Unto Dust komt pas volgend jaar april uit, maar de filmrechten zijn nu al verkocht. Filmstudio New Regency zit achter de aanschaffing en heeft ook al een partner gevonden waarmee ze het project willen verwezenlijken: Big Talk Pictures. Devils Unto Dust is een Young Adult boek met horrorelementen. Het is daarnaast het schrijfdebuut van Emma Berquist. Filmstudio's omschrijven het verhaal als een mix van True Grit en 28 Days Later.

  West Texas, het einde van de 19e eeuw. Tien jaar geleden kwam een afschuwelijke ziekte tot stand in de woestijn, welke mensen infecteerde en hen tot shakes omdoopte. De besmette mensen veranderen in moordlustige wezens die andere aanvallen en verwoesting aanrichten.

  De 17-jarige Daisy Wilcox - bij de meeste mensen bekend als Willie - verdedigt haar familie binnen de veilige muren van Glory, Texas. Haar vader, een stuk uitschot, steelt op een dag het fortuin van een gevaarlijke shake-jager. De schuld wordt vervolgens overgedragen aan Daisy. Zij wil hier echter niets van hebben en trekt met twee shake-jagers eropuit - waaronder de norse en knappe Ben - om haar vader te vinden. De woestijn die ze moeten trotseren is echter verre van vriendelijk. Niet iedereen zal de overtocht levend en wel behalen.

  Geïnteresseerden zullen het verhaal eerder kunnen lezen dan zien op het witte doek, zoals gewoonlijk. New Regency moet eerst nieuwe stappen zetten richting het maken van de adaptatie, zoals schrijvers zoeken en filmmakers. De studio maakte voorheen titels zoals Assassin's Creed, A Cure for Wellness en The Revenant.

  Read more...
 • Brigitte Nielsen: Ex-man Sylvester Stallone heeft 16-jarig meisje niet misbruikt

  Het laatste filmnieuws! - FILMTOTAAL Nov 21, 2017 | 05:00 am

  Brigitte Nielsen: Ex-man Sylvester Stallone heeft 16-jarig meisje niet misbruikt

  De ex-vrouw van Sylvester Stallone, actrice Brigitte Nielsen (Red Sonya), heeft exclusief aan roddelwebsite TMZ onthuld dat het niet mogelijk is dat de acteur een ongeïdentificeerd meisje van 16-jaar seksueel heeft misbruikt in 1986. De acteur wordt sinds vorige week donderdag van de daad beschuldigd. Toen plaatste het Engelse The Daily Mail een bewerkt politierapport online waarin het slachtoffer beweert gedwongen te zijn tot orale seks. Stallone en zijn toenmalige lijfwacht waren destijds in Las Vegas voor de opnames van Over the Top.

  Nielsen: "Tijdens de zomer van 1986 waren we pasgetrouwden. Ik en Sylvester waren onafscheidelijk toen 'Over the Top' werd opgenomen in Las Vegas. Volgens het verhaal van die persoon was ze 's avonds om half 9 tijdens de opnames in onze suite in het Hilton Hotel. Dit incident heeft niet plaatsgevonden. Het grootste deel van de dag was ik bij hem terwijl ze de film maakten. Daarna gingen we dineren en terug naar onze kamer. Er was geen andere persoon bij hem in de kamer behalve ik."Het tweetal schonk elkaar het jawoord in december 1985. De opnames van Over the Top waren van 9 juni t/m 15 augustus 1986. Het oud-acteurskoppel bleef twee jaar bij elkaar. Ondanks dat ze elkaar zo'n 30 jaar niet meer hebben gesproken, houdt Nielsen voet bij stuk. "Ik kan met alle zekerheid zeggen dat dit onmogelijk heeft plaatsgevonden. Het is ongelofelijk dat Sylvester en zijn familie moeten lijden door iets dat nooit is gebeurd."

  Volgens The Daily Mail ontmoette Stallone het 16-jarige meisje via collega David Mendenhall, die toentertijd even oud als het slachtoffer was en de zoon van Stallone in de film speelde. Hij vertelt daarentegen aan TMZ: "Ik was geschokt toen ik hun artikel las. Het is compleet onwaar dat ik een 16-jarige vreemdeling aan meneer Stallone heb geïntroduceerd in de buurt van de lift van het hotel, of waar dan ook wat dat betreft. Ik heb hem alleen aan mijn familieleden voorgesteld, die me op de set bezochten."

  Kort na het uitkomen van het schokkende nieuws ontkende een woordvoerder van de Rocky-acteur het verhaal en noemde het vals en belachelijk. Op het rapport van de politie uit Las Vegas stond overigens ook "mogelijke seksuele mishandeling." Het slachtoffer zou volgens de documenten geen werk hebben gemaakt van de aanklachten, omdat ze bang was en zich vernederd en beschaamd voelde. Stallone en Nielsen waren destijds respectievelijk 40 en 23 jaar oud. De lijfwacht, Michael 'The Duke' De Luca, kwam in 2013 om het leven toen hij door de politie werd doodgeschoten na een verkeersaanhouding.


  Meer entertainmentnieuws

  Read more...
 • Opnames 'Ant-Man and the Wasp' klaar en... Slappin’ da bass, mon!

  Het laatste filmnieuws! - FILMTOTAAL Nov 20, 2017 | 18:04 pm

  Opnames 'Ant-Man and the Wasp' klaar en... Slappin’ da bass, mon!

  De opnames voor de derde Marvel Studios-film in 2018 zijn afgerond. Regisseur Peyton Reed kondigde dit zelf aan en hij zal nu - na drie maanden van camerawerk - overgaan tot de post-productie van Ant-Man and the Wasp. En hoofdrolspeler Paul Rudd toonde in een vermakelijke video zijn nieuwe Ant-Man pak.

  De tweede Ant-Man film is de eerste film na Avengers: Infinity War en waarschijnlijk daarom is er nog weinig bekend over de film waarin we eindelijk Wasp te zien krijgen, de rol van Evangeline Lilly. Andere rollen zijn voor Michael Douglas als Dr. Hank Pym, Michelle Pfeiffer als Janet Van Dyne, Michael Pena als Luis, David Dastmalchian als Kurt, T.I. als Dave en Randall Park als S.H.I.E.L.D. Agent Jimmy Woo. De voornaamste slechteriken zijn Walton Goggins' Sonny Burch en Hannah John-Kamens Ghost.

  Hoofdrolspeler Rudd, uiteraard te zien als Scott Lang a.k.a. Ant-Man, nam vanaf de set onderstaande video op voor HBO's Night of Too Many Stars, een tv-show rond autisme: slappin’ da bass, mon.

  Bekijk de trailer/video

  Read more...
 • Makers 'Paddington' aan de slag met andere klassieker

  Het laatste filmnieuws! - FILMTOTAAL Nov 20, 2017 | 14:13 pm

  Makers 'Paddington' aan de slag met andere klassieker

  Op dit moment scoort de familiefilm Paddington 2, het vervolg op de film over de ietwat sullige beer Paddington uit 2014, ontzettend goed aan de Britse bioscoopkassa's. Reden genoeg voor de makers achter deze gezinsprent om alvast aan de slag te gaan met de verfilming van een andere bekende kinderklassieker, namelijk 'Magic Faraway Tree', een avontuurlijk boek van schrijfster Edin Blyton. Magic Faraway Tree (1943) wordt daarmee voor het eerst verfilmd!

  Het project kwam voor het eerst aan het licht in 2014, toen het productiebedrijf Neal Street Productions, van regisseur Sam Mendes en filmproducente Pippa Harris, aankondigde het boek van Blyton naar het grote scherm te brengen. Nu, zo'n drie jaar later, hebben StudioCanal, de Europese studio achter de Paddington-films, en scriptschrijver Simon Farnaby, die Paddington 2 heeft geschreven, zich bij het project gevoegd.

  Blyton, wiens boeken op vele nachtkastjes hebben gestaan van vele generaties Britse schoolkinderen, schreef in totaal vier boeken in haar Faraway Tree-reeks. Magic Faraway Tree is het tweede werk uit de geliefde boekenserie. De verhalen spelen zich af in een betoverd bos waar een bijzondere boom groeit; een boom zo hoog dat hij boven de wolken uitsteekt en zo hoog dat er zelfs huisjes in kunnen staan. Ontdekt door de kinderhelden van de reeks, vormen deze speciale boom en het magische bos de achtergrond van een hoop avonturen.

  Neal Street Productions heeft overigens de rechten van alle vier de kinderboeken gekocht, dus wellicht is men van plan om ook meerdere films over de 'Faraway Tree' te maken. Wanneer de eerste film, Magic Faraway Tree dus, precies in de bioscoop moet verschijnen, is nog niet bekend. De werkzaamheden aan dit volgende familieavontuur zijn immers pas net begonnen.

  Read more...
 • Phil Lord en Chris Miller over hun ontslag van 'Solo: A Star Wars Story'

  Het laatste filmnieuws! - FILMTOTAAL Nov 20, 2017 | 12:22 pm

  Phil Lord en Chris Miller over hun ontslag van 'Solo: A Star Wars Story'

  Het gebeurt vandaag de dag wel vaker, dat regisseurs van films worden afgezet omdat ze niet dezelfde visie hebben als de studio; een van de meest recente voorbeelden is dat van Phil Lord en Chris Miller, die van de Star Wars spin-off Solo: A Star Wars Story werden afgezet en vervangen door Ron Howard. Nu heeft het regisseur-duo zich er voor de eerste keer publiekelijk over uitgelaten.

  ''Het was een geweldige ervaring voor ons'' begint Lord. ''We zijn dan misschien niet meer bij het project betrokken, maar we zijn wel op een goede manier uit elkaar gegaan. Het is niet dat we het niet goed met elkaar konden vinden, maar onze benadering was gewoon anders... Het verschil was gewoonweg te groot. Maar we hebben er veel van geleerd en we zijn trots op ons werk en we wensen iedereen heel veel succes met de rest van de film!''

  Ook Miller liet zich op een soortgelijke manier over de hele ervaring uit: ''We hebben ons erbij neergelegd en het gaat op dit moment allemaal top! Zoals Phil al eerder zei, we hadden een erg goede relatie met de hele cast en crew en we hopen echt dat de film een groot succes wordt! Wat betreft ons eigen werk; we zijn eerst op een welverdiende vakantie geweest en werken nu aan een sequel van The Lego Movie en een animatie Spider Man''.

  Hun vriend en bekend screenwriter Bill Lawrence leek toch ietwat geagiteerd over het feit dat Lord en Miller ontslagen waren: ''Ze [Lord en Miller] zijn heel erg genereus en aardig, maar ik hoop toch dat de film hard flopt''.

  Read more...
 • Warner Bros. gaf Ben Affleck hoge boete voor stelen prop 'Justice League'

  Het laatste filmnieuws! - FILMTOTAAL Nov 20, 2017 | 12:04 pm

  Warner Bros. gaf Ben Affleck hoge boete voor stelen prop 'Justice League'

  

Sinds vorige week draait DC's nieuwste superheldenfilm Justice League in de bioscopen, het eindresultaat van een lange draaiperiode. Acteur Ben Affleck, te zien als vechtersbaas Batman, nam als aandenken iets mee van de filmset, maar dat kwam hem nog duur te staan. Filmstudio Warner Bros. stuurde hem namelijk gewoon de rekening én die was niet bepaald mals!

Onlangs was Affleck te gast in The Late Show with Stephen Colbert, waar hij een interview gaf ter promotie van Justice League. Eén van de vragen die Affleck kreeg voorgeschoteld van de talkshowhost was of hij wellicht nog iets had meegenomen van de set als aandenken aan het hele avontuur. Wat blijkt? Affleck is in het bezit van een 'Batarang', een soort boemerang in de vorm van een vleermuis.


  
"Er zijn inderdaad wel wat spulletjes van de vrachtwagen gevallen, zoals de Batarangs", bekent Affleck met een glimlach aan Colbert. "Ik bleef maar telefoontjes krijgen van de propmakers met de vraag of ik toevallig al iets van de verdwenen spullen had gevonden". Uiteindelijk kwam de waarheid alsnog boven tafel. 


  
Stiekem is dit natuurlijk gewoon diefstal, maar Affleck verdedigt zich overtuigend. "Je bent niet echt een dief als je achteraf gewoon een rekening krijgt toegestuurd, zoals bij mij is gebeurd. Blijkt het dat die Batarangs nog hartstikke duur zijn ook!" vertelt de 45-jarige Affleck.


  
Warner Bros. stuurde gewoon een rekening aan de acteur dus, of een boete - zo kun je het misschien beter noemen. Hoeveel Affleck precies moest aftikken, vertelt hij jammer genoeg niet, maar het is wel een grappig fragment uit zijn hieronder verder te bekijken verschijning in The Late Show with Stephen Colbert.

  Bekijk de trailer/video


  Meer entertainmentnieuws

  Read more...
 • Eerste plotdetails nieuwe Tarantino-film

  Het laatste filmnieuws! - FILMTOTAAL Nov 20, 2017 | 11:09 am

  Eerste plotdetails nieuwe Tarantino-film

  Een nieuwe film van regisseur Quentin Tarantino zorgt steevast voor een heleboel verhalen en geruchten. Vandaag hebben we niet alleen de eerste echte plotdetails rond #9, maar zijn er ook financiële details over de deal die Tarantino sloot met filmstudio Sony.

  Het verhaalIn het verleden hoorden we dat de nieuwe Tarantino vooral zou draaien om de gestoorde - en vandaag overleden - moordenaar Charles Manson. Maar later bleek het meer een film over het jaar 1969 te worden dan iets anders. Een bron van Vanity Fair claimt het scenario gelezen te hebben.

  Volgens die bron draait de film om "een tv-acteur die een hitserie gemaakt heeft en zoekt naar een manier om weer een rol van belang te spelen in de filmwereld." De acteur wordt daarbij vergezeld door zijn "sidekick, die ook dienst doet als zijn stunt double." Op de achtergrond spelen de Manson-moorden, waarbij Margot Robbie de rol van Sharon Tate schijnt te spelen. Precies dat maakt dat aangenomen wordt dat haar rol een behoorlijk belangrijke is.

  Het geldDan is er nog het financiële verhaal. Op The Hollywood Reporter lezen we dat Tarantino een budget van 93 miljoen dollar krijgt van Sony Pictures. Tarantino krijgt geen groot percentage vooraf, zoals hij eerst geprobeerd heeft. Verder eiste hij eerst de rechten op de film te krijgen na tien tot twintig jaar, maar heeft de studio dat ook niet toegezegd. Naar verluidt mot de film 375 miljoen dollar opbrengen om winstgevend te worden.

  De productie zou volgend jaar van start gaan en de release moet in de loop van 2019 plaatsvinden.

  Read more...
 • Films op TV voor dinsdag 21 November 2017

  FilmTotaal - Films op TV Jan 1, 1970 | 00:00 am

  Films op TV voor dinsdag 21 November 2017

  Life of Pi
  20:30 - 23:05 op RTL8
  Avontuur (2012) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 8 (452897 stemmen)
  Met Suraj Sharma, Irfan Khan, Ayush Tandon e.a

  Piscine Patelis een zestienjarige Indiase jongen, wiens vader een dierentuin in India heeft. Wanneer de familie besluit het land te verlaten wordt de hele dierentuin ingescheept. Maar het schip vergaat en de enige overlevenden op de reddingssloep zijn Pi, een hyena, een zebra met een gebroken been en een tijger van 200 kilo.


  Parker
  20:30 - 23:00 op RTL7
  Actie (2013) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.2 (89244 stemmen)
  Met Jason Statham, Jennifer Lopez, Michael Chiklis e.a

  Een uiterst koelbloedige dief, die luistert naar de naam Parker, heeft slechts één regel: hij steelt niet van mensen die het geld nodig hebben. Als hij na een klus wordt verraden door zijn partners slaat hij genadeloos toe.


  How to Fall in Love
  20:30 - 22:15 op SBS9
  Komedie (2012) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6.3 (1847 stemmen)
  Met Eric Mabius, Brooke D'Orsay, Jody Thompson e.a

  Harold, een succesvolle, knappe man verkeert nog steeds in de waan dat hij die marginale paria van de middelbare school is. Zijn leven verandert radicaal wanneer hij een datingcoach inhuurt: Annie, op wie hij destijds smoorverliefd was...


  Batman Begins
  22:15 - 00:40 op SBS9
  Actie (2005) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 8.3 (970200 stemmen)
  Met Christian Bale, Michael Caine, Liam Neeson e.a

  De kleine jongen Bruce Wayne zag zijn ouders voor zijn ogen wreed vermoord worden: een trauma dat hem voor de rest van zijn leven vervult met wraakgevoelens. Het lot laat hem zijn wraak echter niet uitvoeren. Hij vlucht naar het Oosten, waar hij opgevangen wordt door de ninja-leider Ra's Al-Ghul, en als hij terugkeert naar zijn thuisstad Gotham City vindt hij die in de handen van maffiabendes en andere gangsters. Hij besluit een nieuw persoon te worden, één die de harten van misdadigers met vrees vervult: Batman! Met de hulp van politieman Jim Gordon zet Batman zijn eerste stappen in zijn strijd tegen het onrecht. Zijn strijd begint tegen de maffiabaas Don Falcone, de gekke dokter Jonathan 'Scarecrow' Crane en een mysterieuze derde persoon...


  Windtalkers
  23:00 - 01:40 op RTL7
  Actie (2002) uit Verenigde Staten
  IMDB-rating: 6 (55907 stemmen)
  Met Nicolas Cage, Adam Beach, Peter Stormare e.a

  Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de Navajo-taal gebruikt voor het versturen van geheime berichten. Door het kidnappen van Navajo-soldaten probeerden de Japanners deze codetaal te ontcijferen.


  Read more...